Alpro, meg og appelsinsmoothie

Med dette innlegget vil jeg gjerne dele en fantastisk nyhet som jeg er så stolt av; jeg er Norges nye Alpro ambassadør!
Jeg har vokst opp med å drikke soya- eller rismelk hver dag til frokost, og kokosmelk var mye brukt i matlaging. Å inkludere plantebaserte produkter mer og mer inn i kostholdet, er et naturlig valg for meg og med flere plantebaserte alternativer til drikker, yoghurt og fløte som er nå kommet i markedet, synes jeg at det er bra å få en variasjon i kostholdet med disse fine produktene!Litt om Alpro: Alpro er Europas og Norges ledende leverandør av plantebaserte produkter, som alternativer til drikker, yoghurt, fløte og desserter. Produktene er enten basert på soya, havre, mandel, ris eller kokos og er naturlig laktose- og glutenfrie (bortsett fra Alpro Havredrikk), samt at de inneholder lite mettet fett. Visste du at, å ha et mer plantebasert kosthold er bra for miljøet? Gå gjerne inn på Alpros hjemmeside og les mer om hvorfor www.alpro.com/no :)Jeg gleder meg stort til videre samarbeid og er utrolig glad for at jeg får lov til utvikle friske oppskrifter med Alpros smakefulle, og sunne plantebaserte produkter :) Her er en frisk påske-smoothie med appelsiner og Alpros Mandeldrikk, som er gjør godt i påskesolen og etter en lang skitur! :)

Appelsinsmoothie:

4 store glass

  • 5 appelsiner, skrellede
  • 9 dl Alpro Mandeldrikk
  • 1 banan, skrellet
  • En liten klype kanel

Skrell appelsinene og kjør alle ingrediensene i en blender til en jevn og fin smoothiekonsistens! Server i et stort glass eller i en flaske til å ta med på tur :)

Appelsinsmoothie med Alpro Mandeldrikk

Innlegget er skrevet i samarbeid med Alpro.

Følg Just another food story på facebook  og på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere gjenskaper noen av oppskriftene på bloggen! :)

  • Gratulerer :D Dette er en god nyhet! Selv har vi gått over til mandelmelk og prøver stadig nye vegetariske “melkeprodukter”. Ser frem til fine oppskrifter ^-^

Related Posts