Bakekurs og Cinderella Cupcakes hos Villa Perlesukker

Sammen med Trine Midtun, dro vi i går til Sørumsand som ligger 25 minutter unna med tog fra Oslo, for å være med på et lite bakekurs. Ca. 300 meter unna togstasjon på Skriverveien 12, ligger et lite og koselig konditori med en bjelle ved døren. Det er lyst og fint inne med detaljer av pastelle farger, og vintage bord og stoler til gjester, slik at de kan sitte og kose seg med deilige cupcakes når butikken er åpen på lørdager!

Dette bakekurset var ikke bare et eller annet bakekurs for meg, og jeg hadde gledet meg sånn til møte henne! Her ble jeg kjent med en dame som jeg ser på som beundringsverdig – jeg mener, fy søren for en dame! Hun er en skikkelig arbeidsjern (som jeg ikke har sett makan til), er alenemamma med fire barn, driver en butikk med åtte ansatte og er blogger på heltid! I tillegg, er hun sprudlende, morsom og har masse positiv energi som fikk meg til å føle at alt var mulig! Denne flotte damen heter Anne Brith og driver populære Villa Perlesukker :).

I går var det førpremieren av Cinderella, hvor Anne Brith skulle delta og levere søte fristelser. Du kan lese mer om denne eventyrlig eventen på hennes blogg her :) Derfor vi fikk bake cupcakes med ferske bringebær, sitronkremfyll, blå kremtopping og en glitterende Cinderellasko på toppen! De ble så fine! Heldigvis fikk vi med oss hjem en stor eske med disse herlige cupcakes, som jeg fikk dele med Ø og familien hans!

Fine detaljer hos Villa Perlesukker

Håndlagde Cinderellasko

Glitter er stas

Nesten ferdig med siste finish

Siste detalj, drysse glitter over Cinderella cupcakes

Cinderella Cupcakes

Vi bakte, skravlet og lo masse! En bakekurs jeg sent vil glemme – takk for en morsom dag! :)

Lik min facebook side og følg gjerne med på daglige oppdatering av Just Another Food Story på Instagram @justanotherfoodstory og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere gjenskaper noen av oppskriftene på bloggen!

Related Posts