Fornebuporten: The Local Kitchen

For circa en uke siden var jeg og andre bloggere invitert til førpremierer av The Local sitt familiebrunsj-konsept, hvor barn var hjertelig velkomne! Siden jeg ikke har barn selv, tenkte jeg derfor at dette ville være koselig å ta med venninner som har barn, slik at vi kunne møtes og spise god mat. 

The Local Kitchen

The Local Kitchen

The Local ligger på Fornebu og har tre avdelinger med The Local Bar, The Local Oven og The Local Kitchen. Vi ble ført til The Local Kitchen som ble åpnet den 10. juni. Hele lokalet har et høyt tak og gir en fin romfølelse med god plass til familie med barnevogn, som vi vet ikke alltid er like ønsket hos kafeéer og restauranter. På The Local er barnefamillier spesielt velkomne! Nå på lørdag den 22. august arrangerer de en åpningsfest med kokker fra kokkelandslaget og kjendiskokken Arne Brimi! Her skal det lages blant annet is med flytende nitrogen, så sjekk ut deres facebookside for mer informasjon. Dette arrangementet skal være morsomt både for barn og voksne!

Tilstedet på eventen var også sjefskokken tilstedet, hvor han fortalte at maten, spesielt familiebrunsjen de serverer, skal ha smaker for alle være noe for både de store og små. Han forteller videre at de kun velger råvarer som de kan absolutt stå innenfor, med viktige kriterier som bærekraftig, smaksopplevelse og kvalitet. Det meste av deres råvarer er økologisk, men dette er ikke avgjørende dersom smaken og kvaliteten stemmer. Det er viktig å være bevisst på hvor råvarene kommer fra og hva slags historie og bakgrunn de tilhører. Det har vært en veldig lang prosess å plukke ut disse råvarene og produkter, som de kan være stolte av og presentere til deres kunder.

Sjefskokk hos The Local Kitchen

Eplejuice fra Hurum Gård og Eplecider fra Sverige

Pølser fra Ask

Vi fikk servert så mye god mat med et utvalgt av kalde og varme retter, og desserter. Alle vennene mine og barne koste oss masse gjennom hele brunsjen og det er stas for en matblogger å høre en engasjerende sjefskokk med en interessant matfilosofi.

Vegg i vegg med The Local Kitchen ligger The Local Bar som serverer gode drinker og øl fra Røros bryggeri. Interiøret hos The Local har en sofistikert og moden stil som absolutt appelerer til forretningsmøter i lunsjtider, venne- eller parmiddager! Jeg kommer absolutt til å ta med samboeren min Til The Local for å nyte et par glass og en matbit.

Her er vi hele gjengen utenfor The Local! Tusen takk for at vi fikk komme :) Husk å stikke innom The Local slik at du ikke går glipp av arrangementet her.

Følg Just another food story på facebook  og på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere gjenskaper noen av oppskriftene på bloggen! :)

Please follow Just another food story on facebook and on Instagram @justanotherfoodstory and hashtag #justanotherfoodstory, if you recreate some of the recipes on the blog! :)

Related Posts