Geitmyra matkultursenter + Stokke

Like før helgen var jeg invitert av Stokke på matlagingskurs på Geitmyra matkultursenter og nå som vi venter på vårt første barn mot sommeren, er det kjekt å få gode og enkle mattips når hektiske hverdager som nybakte foreldre nærmer seg!

Geitmyra

Man skulle aldri tro at et slikt sted kunne finnes midt i Oslo. Da jeg gikk inn mot gården fikk jeg se haner og høner løpende fritt inne på tunet, og vekstkasser med grønne og frodige grønnkål som visstnok smaker bedre og bedre om vinteren! Stedet drives av Andreas Viestad og bor selv på gården sammen med familien. 

Geitmyra,jpg

Kurset ble holdt av flinke Mai Linn og på dette kurset lærte vi å lage tomat- og paprikasuppe og smoothiebowl med ulike topping til dessert. Det beste tipset hun viste var å lage en fersk pastadeig og raspe den rett i kokende suppe i noen minutter! De store barna fikk også være med å kutte grønnsakene og frukt, mens Mai Linn forklarte om råvarene og de minste fikk leke med en gulrotbit eller tomater. Skikkelig søte! :)

Fersk pasta

Kursholderen Mai Linn

Geitmyra

Tomatsuppe

Smoothiebowl

Stokke barnevogner

Stokke barnevogn

Fine mote-og skjønnhetsbloggeren Tove Eggen  venter også sitt første barn mot sommeren og her prøvetrilles Stokke barnevogner. Vi må snart bestemme oss hvilken barnevogn vi skal ha, så det var veldig fint å høre andres erfaringer med Stokke barnevogn på kurset!

Tusen takk til Stokke og Geitmyra matkultursenter for en koselig dag på gården med deilig lunsj og gode mattips! :)

Geitmyra matkultursenter + Stokke

Følg Just another food story på facebook  og på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere gjenskaper noen av oppskriftene på bloggen! :)

Please follow Just another food story on facebook and on Instagram @justanotherfoodstory and hashtag #justanotherfoodstory, if you recreate some of the recipes on the blog! :)

Related Posts