Grønn frokost med Bosch VitaFresh

Det er mer bevissthet rundt tema om å kaste mindre mat og søppel, og ha en best mulig miljøvennlig hverdag i de siste årene. Helse og miljø står sterkt i fokus og stadig vekk dukker det opp nye teknologiløsninger i husholdning, som gjør det enklere for oss å leve en grønnere hverdag. I forrige uke var jeg invitert på et lite intimt frokostevent med Bosch hos min bloggkollega Juliesmatblogg med fokus på grønn frokost :) I denne anledningen viste Bosch viste fram sitt nye kjøleskap med VitaFresh teknologi, som gjør at maten din holder seg frisk opptil tre ganger lengre!

Det interessante med denne oppbevaringsteknologien er at Bosch VitaFresh gjør det mulig og ikke minst enkelt for deg å både være miljøvennlig og samtidig spare penger – vinn vinn!

_AVE7788

_AVE7765

_AVE7873

Huskokken Øyvind fra Bosch ga oss gode tips om hvordan du skal oppbevare frukt, grønt, fisk og kjøtt riktig i kjøleskapet! Som blant annet at man aldri skal oppbevare sopp i plastpose, men i papirpose som du gjerne finner ved soppdisken :)

_AVE8053

_AVE8132

Som yngste deltaker fikk min lille Amanda fikk også være med mamma på en inspirerende og deilig frokost hos Julie. Andre bloggere som også var invitert var MajaBord for toMat på bordet og Husmorlykke.

_AVE7980

_AVE7991

_AVE8060

_AVE8005

Vi fikk servert sunne frokostretter fra Julies kokebok Julies grønnekjøkken med blant annet spinat pannekaker og rødbetesmoothie – fy søren det var så godt!

_AVE7803

Takk for oss Julie og Bosch Norge for en herlig start på dagen! :)

Har du noen tips på hvordan du oppbevarer mat for en lengre holdbarhet? Kommenter gjerne under og del din erfaring!

FOTO av: Anne Valeur

Følg Just another food story på facebook  og på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere gjenskaper noen av oppskriftene på bloggen! :)

Please follow Just another food story on facebook and on Instagram @justanotherfoodstory and hashtag #justanotherfoodstory, if you recreate some of the recipes on the blog! :)