Happy New Year & Hello 2016!

Å sette noen nye nyttårsfortsetter for nyåret er ikke bare viktig men også veldig gøy! Dette er min favoritttid på året å ta tak i mine livsstilsambisjoner som vil bety mye for mitt velvære i hverdagen, og det er ikke snakk å starte på noe detoxdietter med grønne juicer her bare så det er sagt.

 

Jeg har lært med årene at å sette realistiske og sunne livsstilsendringer i hverdagen, som er helt overkommelig er viktigere enn å sette opp kilimanjaro eller å dykke med hvithaier på listen. Det er meg. En annen ting jeg også har lært med årene er at ting ikke endrer seg drastisk over natten når klokken slår 00.01 på nyttårsaften, hell no. Så, har du noen tanker eller planer om det skulle ha vært trening, kosthold, oppussing, reising, lage hjemmelaget øl eller være flinkere til å gjøre hagearbeid? Sett de opp selv som de kan være helt enkle ting! Her er noen av mine enkle nyttårsforsetter som kanskje kan inspirere deg å gjøre det samme :)

Noen av mine nyttårsforsetter 2016:

  • Sette av enda mer tid til venner og familie
  • Bli enda mer flinkere til å lage asiatiske og vegetariske retter
  • Bli enda mer kreativ og skape inspirerende innhold på bloggen
  • Sette av tid til å meditere oftere i hverdagen
  • Bli flinkere til å praktisere yoga
  • Ha en digitaldetox en dag annen hver uke
  • Lese flere bøker
  • Prøve ut noen andre treningsformer annet enn styrke og løping

 

Til sist. Hvor alvorlig du tar nyttårsforsettene er selvfølgelig opptil deg, men dersom du bestemt på å gjennomføre alt på listen, er det viktig å ikke låse deg helt fast til punktene. Det kan ha sin motsatt hensikt og du blir mindre fleksibel. Kommer du på noen andre punkter i løpet av året, skal du heller ikke ha dårlig samvittighet til å endre de!

Ok. Lykke til og godt nyttår! :)

FOTO med copyright: Nussara Guldberg & Øyvind N. Øvregård

Følg Just another food story på facebook  og på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere gjenskaper noen av oppskriftene på bloggen! :)

Please follow Just another food story on facebook and on Instagram @justanotherfoodstory and hashtag #justanotherfoodstory, if you recreate some of the recipes on the blog! :)