Just another food story + Wenche = sant

Jeg husker godt i pausene mellom skoletimene i studietiden at vi snek oss ut til skolekjøkkenet hvor de hadde en liten TV og en sofagruppe for å se på God morgen Norge. For meg var det ett bestemt innslag som var viktigere enn de andre, og det var når vår alles kjære Wenche skulle lage mat! Hun kom med inspirerende oppskrifter og tips om alt fra gjærbakst, tradisjonelle og eksotiske retter, til lekre kaker og desserter. Etter min mening har denne damen verdens beste jobb!

En dag i bilen på vei hjem ringte telefonen. Jeg stresset først med handsfree, men maktet etterhvert å besvare anropet fra det ukjente nummeret.  Så gikk ting uklart, jeg var i sjokk. På andre siden av røret, spør en journalist fra TV2 om jeg hadde mulighet og lyst til å være med på et innslag med selveste Wenche. Du kan tenke deg selv hvor sjokkert, glad, opprømt og stum jeg var på telefonen da. Etter endt samtale, måtte jeg kjøre bilen til siden og ta et øyeblikk for meg selv. Jeg var SÅ utrolig glad og kløp meg selv for skjønne at dette ikke var en drøm.

Så, i morgen, onsdag 22.04.2015 rett etter kl.9, står Wenche og jeg sammen på kjøkkenet! :) Jeg er mildt sagt overveldet og ydmyk over at jeg nå får denne gyldne muligheten til å få treffe en av Norges største mat-personligheter.

Dreams do come true!

Jeg håper dere vil følge med på hva Wenche og jeg skal lage sammen, vi ses! :)

just another food story

 

Legg meg til på Snapchat jafoodstory og følg meg på vei til God morgen Norge og få et par backstage bilder og video! :)

Følg Just another food story på facebook  og på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere gjenskaper noen av oppskriftene på bloggen! :)

  • Hipp hipp hurra! Så stolt av deg, Nussara <3 <3 Og jeg gleder meg VELDIG til å se hva dere skal lage :-) Kommer nok til å sitte småsjalu i sofaen, samtidig som jeg hopper opp og ned, men det skal jeg tåle ;-)

    Klem klem <3

  • Radical broccoli

    Gratulerer :D

Related Posts