Månedens blogger hos MatPrat

Det finnes mange flotte og inspirerende matbloggere i Norge som bidrar med å spre matglede! Derfor ble jeg så glad og ydmyk da jeg fikk en mail fra MatPrat om å være deres månedes matblogger i April :) Jeg takket selvfølgelig ja til dette og synes det er fantastisk at jeg får muligheten til bidra med å spre min entusiasme for matlaging! Tusen takk til MatPrat som setter pris på mitt kreative arbeid gjennom bloggen! :)

Under ser dere en liten smakebit fra artikkelen hos MatPrat og klikk her for å lese hele artikkelen! 

MatPrat

 

Tusen, tusen takk til alle som har fulgt bloggen så langt og for all støtten jeg har fått! :)

Følg Just another food story på facebook  og på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere gjenskaper noen av oppskriftene på bloggen! :)

Related Posts