Miami Food trucks og ZUMA restaurant

Siste uken i juni var vi på en liten ferie i Miami for å feire 30 årsslag til min kjære! Dette ble vår tredje tur til Miami og byen hadde mye å by på.

Vi bodde på vårt favoritt hotell Epic Hotel. Bursdagsfeiring startet med bursdagsfrokost i balkongen, så fikk kjæresten min en liste med aktiviteter vi skal gjøre i løpet av dagen. Gjennom dagen tok vi først en tur til Lincoln Road Mall som er en kjent handlegate ved South Beach og deretter tok en lett lunsj med et par øl ved Miami Beach før vi leide bysykkel (Deco Bike Miami Beach) og utforsket rundt i byen.

Lincoln Road Mall

Etter en to timers utforskningstur med sykkel gikk vi til Foodtruck Festival, som skjer en gang i måned i Miami og som heldigvis på selve bursdagen til min kjære! Bra sammentreff! Food truck er noe vi har snakket om lenge før vi bestemte oss for å reise til Miami. Dette ble en fin mulighet til å sjekke ut hva konseptet dreier seg om og det har blitt kjempe populært i USA og som har blitt stor del av amerikansk matkultur. Gourmet mat for en billig penge servert fra en truck – Food truck (Miami Food Trucks).

Her var det mye god mat, drikker og desserter! Alt til under 70 kr.

Etter at vi var ferdig med å utforske Miami Beach og Food trucks, var det tilbake på hotellet og slappe av før bursdagsmiddag på ZUMA.

ZUMA er en kjent restaurant kjede med 6 lokaler i verden (London, Hong Kong, Istanbul, Dubai og Miami og Bankok). Maten og konseptet dreier seg om moderne japansk cuisine. Her koste vi oss gjennom hele 12-retters med drinker og vin!

En enda større overraskelse ble åpnet etter desserten! Dette hadde han mast om i hele dag og ventet spent hva slags bøll jeg hadde funnet på. Like spent for meg som ventet å se hvordan han ville reagere. På ønskelisten stod fallskjermhopping og han hadde snakket om det leeenge før vi dro at det hadde vært kult, men lite visste han at vi skulle gjøre det i Miami!  Gutten trippet og måpet da han åpnet det siste av fem kort fra meg, hvor det lå et kart med et målpunkt og en tekst hvor det stod: “ca. en times tur med bil og kl. 12.30 på lørdag, skal du og jeg hoppe i fallskjerm!!!”.

Om fallskjermhoppingen kommer i neste innlegg!

 

Følg gjerne med på daglige oppdatering av Just Another Food Story på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere har noen lekre matopplevelser å dele i sommer!

Enjoy!

-justanotherfoodstory

Related Posts