Mitt nye Olympus digitalkamera //Annonse

Lurer du på hvilket digitalkamera jeg bruker til mine ferier og matreiser? Min storfavoritten er Olympus sin nyeste E-M10 Mark II! Dette digitalkamera må jeg ta med meg overalt og har den seneste teknologien til å ta de beste bildene, når jeg må kjapt ta bilder hvor og når som helst i hverdager og reiser, og gjør min fotoopplevelsen lett og leken :) Jeg bruker objektivene 17mm og 45mm.

Akkurat nå har jeg i samarbeid med Olympus Norge som gir en unik rabatt på 10% ved å oppgi kode: nussaraguldberg. 

Ikke nok med det, i tillegg til å spare 10% kan du få en bonus tilbake med opptil 900,- kontant tilbake per produkt, dersom du registrerer hele kjøpet ditt her .

Hvis dere er nysgjerrige og vil lese gode tester av kameraet, sjekk ut blant annet her! :)

Skynd deg! Rabatten avsluttes i morgen 15. juli! ;) Se bildedryss fra nyeste reise som jeg har tatt med E-M10 Mark II lengre ned på bloggen :)