Peanøtt-sjoko-smoothie med mandeldrikk

Denne smoothien er godt likt av nevøen til samboeren min da han fikk servert peanøtt-sjoko-smoothie etter en fotballtrening og jeg fikk vite i ettertid at han likte ikke egentlig peanøttsmør, men denne falt i smak!

Peanøtt-sjoko-smoothien består av peanøttsmør, frosne bananskiver, sjokoladebiter, kanel og Alpro Mandeldrikk usøtet og smaker nesten som en milkshake, men er mye sunnere og mer næringsrik. Smoothien er proppfulle av sunne fettsyrer og proteiner fra peanøttsmør og Alpro Mandeldrikk usøtet, og gir meg et sunt alternativ til en rask energipåfyll etter harde treningsøkter eller når jeg får lyst på noe søtt med sjokoladesmak etter en lett middag. Den er fyldig og rik på smak, og nokså mettede. Det går helt fint å tilsette 10-12 isbiter i tillegg, dersom man ikke har frosne bananskiver i fryseren og tilsett gjerne mørk sjokoladepulver med et høyt kakaoinnhold. Smoothien smaker aller best kald! 

Peanøtt-sjoko-smoothie med mandeldrikk:

4 glass

  • 1 ss peanøttsmør
  • 2 frosne bananer, skiver
  • 40 g mørk sjokoladebiter
  • 5 dl Alpro mandeldrikk usøtet
  • 1/2 ts kanelpulver

 

Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til en jevn blanding!

Peanøttsjoko m mandeldrikk

peanøttsjoko m mandeldrikk

Oppskriften er utviklet i forbindelse med samarbeid med Alpro.

Følg Just another food story på facebook  og på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere gjenskaper noen av oppskriftene på bloggen! :)

Please follow Just another food story on facebook and on Instagram @justanotherfoodstory and hashtag #justanotherfoodstory, if you recreate some of the recipes on the blog! :)

Related Posts