Rødbetesuppe med kremet fetatopping

Når sesongen med norske rødbeter er her, sørger jeg for å kjøpe så ofte jeg kan for da er de best! Rødbeter smaker så godt til salater, pai, smoothies og suppe, i tillegg er rødbetene en av de mest sunne grønnsakene du finner i butikken. Masse antioksidanter! Denne rødbetesuppe er superenkel å lage og er mettende nok som middagsalternativ. Hvis du ha suppe litt søtere kan du også koke et par gulrøtter og kjør i en blender med kokte eller bakte rødbeter. Vil du også ha en liten spiy kick kan du fint tilsette finhakket chili i suppen.

Til denne suppen har jeg også laget en kremet topping med créme frâiche som gir en fyldighet til suppen og milde saltsmaken. En utrolig fin kombinasjon som gir suppen det lille ekstra! En annen tips er å toppe suppen med avocadoskiver også :)

Oppskriften på rødbetesuppe med kremet fetatopping finner du hos Apetina, som jeg har nylig inngått et samarbeid med og er en del av deres Taste Team.

Sjekk ut deres nettside og finn andre inspirerende oppskrifter også! :)

Red beetroot soup

Red beetroot soup with fetatopping

Innlegget er sponset av Apetina.

Følg Just another food story på facebook  og på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere gjenskaper noen av oppskriftene på bloggen! :)

Please follow Just another food story on facebook and on Instagram @justanotherfoodstory and hashtag #justanotherfoodstory, if you recreate some of the recipes on the blog! :)