Stor give-away til mine lesere – avsluttet

En stor nyhet til mine lesere! Jeg er utrolig spent på min aller første give-away på bloggen og gleder meg stort til å dele disse favorittene med dere! 

Etter TV-innslaget på God morgen Norge  har det vært en stor interesse for spiralizer og det fryder meg at dere er inpirerte til å prøve noe nytt! Nå har dere en stor sjanse til å vinne en spiralizer fra Rawshop.no og andre favoritter som jeg ønsker å dele med dere. I tillegg til spiralizer får dere også kokeboken Kjernesunt fra Julie Ilona Balas også kjent som Chiku! Denne kokeboken inneholder mange spennende, sunne og gode oppskrifter som vi elsker å lage her hjemme, blant annet squashpasta med spicy mangosaus som vist under – NAM! :) Ikke nok med det, dere får også tre ulike kryddermiks fra Urtekram som jeg ofte bruker til blant annet wok, salater, marinering eller i mine Thai fiskekaker med frisk ananas!

Hvordan vinne disse godisene? Enkelt! Følg instuksene nederst på bloggen! :)

Spuashpasta med spicy mangosaus

Kjernesunt, Juliesmatblogg

Urtekram

Squashpasta, RAWSHOP

Konkurransen er dessverre avsluttet og tre vinnere er blitt kontaktet! Følg med på bloggen videre – kanskje det blir en ny give away? :)

Tusen takk til alle som har deltatt konkurransen!

Følg Just another food story på facebook og på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere gjenskaper noen av oppskriftene på bloggen! :)

 • Linn Marlén Iversen

  Har fulgt denne bloggen en stund nå, synes du har mange interessante og inspirerende oppskrifter! Ønsker gjerne å vinne da vi er glad i å lage thai inspirert og sunn mat. Det hadde vært veldig spennende å prøve oppskrifter fra denne koke også. Og da kommer den morsomme grønnsaks kutteren og deilig krydder godt med. Følger deg både på Facebook og nå på instagram! Linn@sidelengs.no

 • Irene

  Likt og delt og e allerede følger på insta:) vet ikke om jeg fortjener å vinne mer enn andre. Men vinner eller taper fra og med idag så må vi som familie begynne med et sunnere kosthold, tror absolutt denne premien konne bidratt litt

  • Hei Irene! Gratulerer! Du er en av de 3 vinnerne! Send meg gjerne mailadr. din ;)

   • Irene

    Heeeey så kjeeeekt

 • Lena Marie Stalsberg

  Jeg vil gjerne vinne! Elsker bloggen din, og har funnet masse inspirasjon her. Spiser lavkarbo og elsker at du bruker så mye grønnsaker. En spiralizer hadde vært helt fantastisk så mye squash som jeg spiser! :-D

 • Sara

  Har fulgt bloggen en tid, forsøker å spise sunt etter en tids sykdom og blir veldig inspirert av den. En ny kokebok og en spiralizer hadde vært supert:-) Elsker squashpasta!

 • Helen Bråten

  Vil inspirere barna til å spise mer grønnsaker og ikke minst dele gleden ved å lage mat. De er glad i pasta og å lage sin egen- men dette hadde vært supert!

 • Siw key

  Har fulgt deg og du har inspirert meg i matveien. Liker også at du har så delikate bilder og formidler på en tydelig og lett måte :-)

 • Tonje

  En super blogg med mye fin inspirasjon! Vi jobber med å få barna til å digge grønnsaker i like stor grad som oss, og en spiralizer hadde vært det suverene hjelpemiddel! Har termin med nummer tre 11.mai, så det hadde jo vært kult å vinne akkurat denne dagen:) tonjebostad@gmail.com

 • Laila Birkeland

  Flotte oppskrifter som jeg liker utrolig godt. Har fulgt deg en stund og kommer til å fortsette med det.

 • Line Trettsveen

  Hvem hadde vel ikke ønsket å vinne denne flotte pakken? Jeg og familien min hadde blitt overentusiastiske over å få en spiralizer og flotte oppskrifter som alle kan spise:-) Krysser fingrene:-) litre@online.no er min epostadresse:-)

 • Lillian Risvaag

  For en kickstarter på et sunt og bedre matliv! Og som inspirasjon da gitt. Jeg prøver meg! l.b.risvaag@gmail.com

 • Tuan-Khanh Nguyen

  fant bloggen og instagrammen din gjennom Julie – veldig glad for det for den er sykt inspirerende og du tar fine bilder. Prøver meg på giveawayen fordi jeg har kuttet ned på kjøttkonsumet mitt i 2015 og trives veldig med å være fleksibel veganer/vegetarianer hjemme. Er ikke så streng, men omleggingen av kostholdet har gitt meg mye glede og fått meg til å ikke kunne leve uten frukt og grønnsaker. Fikk denne øyeåpneren etter å ha tilbrakt 2 uker i Japan og spist kjøtt og minimalt med grønnsaker til alle måltider nesten. Jeg har alltid hatt lyst til å lage squash-nudler og håper en spiralizer vil gjøre middagene mine fremover morsommere. Skal fra mai til juli prøve å være helt kjøttfri! Takk for fin giveaway og blogg!

  Tkn191@gmail.com

 • Ellen-Margrethe Schjetlein

  Hei!:) Jeg har utrolig lyst til å vinne, fordi jeg prøver å legge om kostholdet mitt til det bedre. Trenger virkelig inspirasjon til mat jeg kan lage som i tillegg er sunn, og med en spiralizer blir det mye enklere å få i seg grønnsaker!
  Har ikke fulgt bloggen din før, jeg leste om denne giveawayen på Julies matblogg. Har ønsket meg spiralalizer lenge, men studentlånet har ikke strukket til enda. Derfor klikket jeg meg inn. Bladde meg litt nedover bloggen din og fant ut at dette var noe jeg likte veldig godt, så nå følger jeg deg på bloglovin. Ser frem til å lese mer fra deg fremover!
  Hilsen Ellen-Margrethe
  Mailen min er fiffi-94@hotmail.com

 • Tonje Jørgensen

  Tonjejorgensen@gmail.com. Hadde vært så kult å vinne fordi jeg trenger å legge om kostholdet pga oppdaget jeg har allergi for forskjellige ting nylig og spiralizer kan hjelpe meg spise alt det grønne jeg burde spise istedenfor hvete (pasta) og melk! Og siden jeg er ny til dette, Kjernesunt kokebok er perfekt for oppskrifter!

 • Brit.elin@gmail.com

  Brit.elin@gmail.com likt og delt ☺️ Ønsker å vinne en slik maskin og kokebok da både jeg har gått opp mye under graviditet og ønsker å legge om kostholdet etter babyen har meldt sin ankomst ☺️

 • Gunhild

  Jaaa spiralizer er genialt! Det er du og Chiku også, super inspirasjon til et sunt og godt kosthold. Jeg krysser fingrene! Hilsen Gunhild, gunhildgaara@hotmail.com.

  • Juliesmatblogg

   Sykt hyggelig å ta en tur innom dette kommentarfeltet :)

 • SuperSiri

  Jeg ønsker å vinne for å fortsette og gjøre hverdagsmaten til det lille ekstra. Har til i dag ikke funnet noe kjøkkenutstyr jeg liker så godt som spiralizer (Bare synd jeg flytta fra kokollektivet hvor jeg hadde tilgang til en) og inspirasjonen man får fra julie til å gjøre middagen til det lille ekstra er så energigivende!

  Hilsen
  Siri Lein Skrove
  siri-l-s@hotmail.com

 • Juliesmatblogg

  Så utrolig gøy å være med i denne fine giveaway-en. Ønsker ikke å vinne altså, bare legger igjen en kommentar og sier: <3

 • Silje Vold

  Åh, dette har jeg jeg lyst til å vinne! Kokeboken har stått på ønskelisten lenge – det er ikke ofte jeg følger oppskrifter, men Julies oppskrifter er blandt de få som er bra nok! I tillegg har jeg en liten sønn som elsker pasta og ikke liker grønnsaker, så jeg har hatt en Spiralizer på ønskelista en stund og håper det kan bli en løsning som lurer i ham squash og gulrot. Krysser fingre! Silje Vold, vold.silje@gmail.com

 • Caroline (carolinesverden.com)

  Å, for en fantastisk giveaway! Jeg elsker bloggen din! Har delt på Facebook, og følger deg der og på Instagram. Jeg har virkelig, virkelig lyst å vinne. Har ønsket meg en slik så utrolig lenge, spesielt etter jeg la om livsstilen. Hadde gjort kokkeleringen min mye lettere, jeg elsker å lage mat fra bunnen av. Tusen takk for at du har en slik giveaway! Stå på videre, takk for all inspirasjon! post@carolinesverden.com.

 • Eli Sandal

  Så fint innlegg her i ukestarten!

  Jeg hadde blitt kjempeglad for å vinne, siden en spiralizer er noe jeg har ønsker meg lenge, men aldri tatt meg råd til å kjøpe. Jeg har de siste årene fått en stor interesse for å lage mat, og lager mer enn gjerne det ene og det andre og eksperimenterer fra alle verdensdeler. Dessverre ble nylig IBSen min ganske forverret, til den grad at jeg snudde om kostholdet, og har etterpå fulgt et strengt lav FODMAP-kosthold. I starten var kosten veldig ensformig, med mye egg og bananer. Det er først nå jeg har funnet ut mye godt å leke seg med på kjøkkenet, selv på min diett. Jeg spiser nå hverken gluten eller laktose, som gjør at jeg har tittet på denne boken en stund, og squashspagetti er jo den ideelle erstatningen til vanlig pasta ☺️
  Lykke til på veien videre med bloggen, gleder meg til å lese!

 • Helene

  Hei!:) Jeg så deg på God Morgen Norge og ble veldig inspirert! Hadde vært veldig artig å vinne denne konkurransen for den squashpastaen så sinnsykt digg ut!

 • Siri

  Liker og liker og liker!!! Selverklært foodie her altså, sikler stadig på en slik maskin, hadde ikke det vært himmelen :D Og Julies kokebok er midt i blinken for en allergiker, og grønnsakselsker som meg! Gleder meg til lete etter inspirasjon til hva jeg kan lage med utgangspunkt i cajunmixen :D Hehe, altså over snittet engasjert der altså.. ;) Krysser fingrene! PS: lest bloggen din en stund, og digger den asiatiske vrien, da jeg selv har denne influencen i familien :D Keep up the good work :D

 • Ingrid Ellingvåg

  Hadde blitt så glad om jeg hadde vunnet en spiralizer, har ønsket meg en så lenge nå! Takk for at du leverer en så inspirerende blogg med flotte bilder og oppskrifter :-) Har fulgt deg en stund nå og klikker meg stadig tilbake! Stå på, krysser fingrene og håper at jeg kan få lage squashpasta om ikke så altfor lenge :-D

 • Erica

  For en herlig premie! :) Som en diagnotisert allergiker og meget intolerant person, hadde jeg blitt overlykkelig om jeg vant, så eg kunne jeg laget massevis av glutenfri, sukkerfri og laktosefri + low fodmap “spagetti” av rotgrønnsaker og squash <3 Hvilket jeg elsker, men sålangt bare har et liten sak fra enklere liv, som er litt vanskelig å samarbeide med ;) Denne boken virker som midt i blinken, og siden jeg er tilhenger av økologisk matproduksjon og kjøp, så er disse krydderene mer en velkommen i mitt velfylte krydderskap :D

  Bloggen er ny for meg, men det er uten tvil en blogg jeg kommer til å følge :) Følger deg også på instagram og facebook nå, og har delt!
  Tvi tvi :)

 • Morten Berg Holmen

  Hei. Fant en av oppskriftene dine gjennom godt.no, den ble en knall suksess og har etter det laget flere retter fra din blogg og har flere retter som jeg skal prøve. Er veldig glad i å lage mat fra alle verdenshjørner og er alltid gøy å prøve nye retter. Og i den forbindelse hadde det jo være gøy med et nytt kjøkkenredskap eller en bok med spennende oppskrifter.

  Mvh
  Morten
  Morten_88@hotmail.com

 • Hildesen

  Hei!

  Eg sit no midt i eksamenstida og drøymer meg bort – ynskjer meg ein spiralizer til bursdagen 18. mai, det hadde vore flott! Er særs glad i grønsaker, og særleg grønsaksspagetti, men eg har berre mandolin, og sidan det tar så lang tid, vert det sjeldan at eg lagar det. Hadde vore gøy å kunne lage fargerike nye rettar vidare framover mot eksamen, ein kjenner seg jo så mykje betre i kropp og sjel når ein et meir av det. :D

  – Hilde

  hilde.leithe.rasmussen@gmail.com

  Likt på Instagram, likt og delt på Facebook. :)

 • Helga Snædal

  Elsker matbloggen din og skal lage Peruansk kyllinggryte med kremet chilisaus til middag i morgen :) Alt ser sunnt og fersk ut og det elsker jeg! Ønsker meg spiralizer for å lage kurbit spaghetti til familien, sunne krydderier og oppskrifter alle tåler. Takk for at du deler dine inspirerende og appetitvekkende oppskrifter med oss!

 • Marie Edholm Andresen

  FOR en blogg! :) Oppdaget den NETTOPP og ser ut som det blir fast følge… ;) Utrolig delikat og innbydende blogg med visuelt estetiske bilder som frister…. Ser virkelig ut som det er masse god inspirasjon å hente her. Jeg fant bloggen din via Julies matblogg som jeg digger. Har også boken hennes, og funnet masse bra oppskrifter, tisp oa der. Heretter skal jeg også følge din.
  Over til “konkurransen”. Jeg har superlyst til å vinne spiralizer! Har ikke dristet meg til å kjøpe en ennå, for har en litt dårlig erfaring med å kjøpe masse kjøkkenutstyr som ikke er så gode som de utgir seg for å være… Men har sett både Julie og Berit Nordstrand bruke en slik, og den ser faktisk virkelig god ut. Får jeg prøve?? ;)
  Mvh
  Marie Edholm Andresen
  Katteberget 2c
  3721 Skien

 • Gratulerer! Du er blitt kontaktet! :)

Related Posts