ALPRO

Alpro er et av verdens største selskap innenfor produksjon av plantebaserte yoghurt og drikker, og er mest kjent for sine soyaprodukter. I forbindelse med et samarbeid med Alpro, skal vi inspirere nordmenn med frokostidéer til å bruke mer av plantebaserte ingredienser sammen med Alpros smakfulle plantebaserte yoghurtalternativer. Disse plantebaserte alternativer til yoghurt er rik på planteprotein, naturlig laktose- og glutenfri, og som har et naturlig lavt innhold av mettet fett.

For å få nordmenn til å bryte ut frokostrutinen har Alpro startet en egen og morsom konkurranse som du finner HER, hvor alle kan velge sine 4 toppingfavoritter til sin Alpro frokost og deretter er med på trekningen i mars. 250 vinnere får sine toppingfavoritter sendt rett hjem i postkassen! Trenger du å bryte ut frokostrutinen og få nye inspirasjoner, kan du finne mange fine frokosttips her og del gjerne din nye frokost med Alpro på instagram og hashtag med #alprotops.

Selv om jeg ikke har melkeallergi, liker jeg å bytte ut av og til med andre plantebaserte produkter for å få en variasjon på matprodukter og ikke minst smak! Min favoritt er Alpro Naturell med chiafrø, mandler, kokos og tørkede mangobiter som toppingfavoritter. Under finner du min oppskrift på en chiapudding med Alpro Naturell.

Lykke til med konkurransen!

Chiapudding med Alpro Naturell:

  • 1 1/2 dl mandelmelk
  • 1 1/2 dl Alpro Naturell
  • 2 1/2 ss chiafrø
  • 1 ss akasiehonning
  • 1/4 ts salt

 

Bland sammen alle ingrediensene i et syltetøyglass eller vanlig glass, og la det stå i kjøleskapet over natten.

Topp med hakkede mandler, kokosmasse og tørkede mangobiter!

Annonse, foto: Nussara Guldberg

Related Posts