Bye bye 2015!

På tide å reflektere et lite øyeblikk på hva jeg har gjort, hvor jeg har vært og hva jeg har oppnådd det siste året! Lengre ned på bloggen vil dere se et lite dryss med bilder fra det siste året og de flotte menneskene jeg har møtt på veien :)

Året 2015 skulle være mitt mest innholdsrike år noen gang, fylt med både oppturer og nedturer. Selv om jeg har jobbet hardt, har jeg satt stor pris på all mulighetene jeg har fått, og det viktigste er at jeg har lært ufattelig mye. I juni neste år, vil Just another food story fylle 4 år og i den siste tiden har jeg (og min partner in crime) tenkt hvordan bloggen vil bli annerledes i 2016. Det er på tide. En stor nyhet vil avsløres ved nyåret og jeg gleder meg til en ny fortsettelse med nye utfordringer som følger med!

God morgen Norge med Wenche!
castello-nussara
Et lite morsomt oppdrag for Castello i fotostudioet med Stian Broch (Matografen)
Alpro-frokost med Vibeke Klemetsen
Alpro-frokost med mine oppskrifter
Alpro-frokost med mine oppskrifter
Alpro-frokost med mine oppskrifter
Alpro-frokost med min berømte kjøleskapsgrøt med kokos og granateple
The Local med mine venner og deres små<3
The Local med mine venner og deres små<3
Mortlach whisky event
Mortlach whisky event, foto: Lisa Bjørheim
Ceviche hos Aymara og en drink med Ron Zacapa
Ceviche hos Aymara og en drink med Ron Zacapa (kåret til verdens beste rom)
Howard event, foto av Anders Husa
Howard kjøkkenskriveri event, foto av Anders Husa (andershusa.com)
En oppskrift ble fanget opp av Feedfeed (en av USAs største nettside innen mat og matrelaterte saker)
En oppskrift ble fanget opp av Feedfeed i september 2015 (en av USAs største nettside innen mat og matrelaterte saker). Se link: feedfeed.info/fish
Meddommer i NM-Taco sammen med Helleskitchen.no i regi av Arla Apetina
Meddommer i NM-Taco sammen med Helleskitchen.no i regi av Arla Apetina. Foto: Lisa Bjørheim
Social Eating med Julies Matblogg
Social Eating i regi av Juliesmatblogg.no, foto: Miriam B. Karlsen

Jeg vil gjerne takke alle mine samarbeidspartnere i år som har hatt tro og tillit til mine evner og bidrag. Jeg må også takke mine kjære venner (you know who you are) som har holdt meg godt plantet på jorden!

Sist og ikke minst vil jeg takke min kjære samboer som har vært god og ekstrem tålmodig med sene og lukne middager, fordi jeg måtte ta 87 bilder av maten før vi endelig kan sette oss ned og spise. Takk for at du ikke sier stort og lager mat når jeg har hatt en dårlig dag og kjøkkenet ser helt herjet ut.

Aller sist vil jeg takke mine lesere som har fulgt meg og sendt meg mail og meldinger sent og tidlig om råd og veiledning, og ikke minst all ros jeg har fått!

Ha en fin feiring i kveld og godt nytt år! <3

Følg Just another food story på facebook  og på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere gjenskaper noen av oppskriftene på bloggen! :)

Please follow Just another food story on facebook and on Instagram @justanotherfoodstory and hashtag #justanotherfoodstory, if you recreate some of the recipes on the blog! :)