Design din egen skjærefjøl

Et lite inspirasjonsinnlegg om et kjøkkenredskap jeg ikke kan leve uten!

Her er min egen personlig skjærefjøl som er så fin at jeg hittil ikke turt å kutte i enda, men som jeg stadig bruker den til å servere med. Nå som grillsesongen er ordentlig i gang passer den helt perfekt til å servere grillmat på eller det klassiske ost og kjeks med sommerbær!

Jeg valgte selvsagt å ha mitt bloggnavn på skjærefjølen og har valgt bambus som material. Etter hvert skal også min datter også få en liten personlig skjærefjøl med navnet sitt på og jeg gleder meg til hun er stor nok til å være med å lage mat med sin mamma :)

Denne flotte skjærefjølen fikk jeg bestilt av flinke mannen til en av mine barndomsvenninner, som driver blant annet med restaurering av bruktgjenstander og håndlagde treskilter. Skjærefjølen kan bestilles og tilpasses etter ønske av material, størrelse og skrift :) Sjekk gjerne ut hjemmesiden hans her! Kanskje dette kan være en fin gaveidé til en som elsker å lage mat?

Jafs Bamboo cutting board.

Følg Just another food story på facebook  og på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere gjenskaper noen av oppskriftene på bloggen! :)

Please follow Just another food story on facebook and on Instagram @justanotherfoodstory and hashtag #justanotherfoodstory, if you recreate some of the recipes on the blog! :)