God morgen Norge – et minne for livet

Hei, jeg skal være gjest i God morgen Norge? Pulsen går plutselig opp i det jeg hører ordene.

 

Resepsjonisten: – Hva var navnet ditt igjen?

Meg: – Nussara Guldberg

Resepsjonisten: – Ja! Da kan du gå inn den døren der og rett fram til du møter en studiovertinne.

Kl. 8.00: Jeg finner min plass på en av sofagruppene sammen med andre dagens gjester. En etter en blir kalt inn på sminkerommet, noe som indikerer sin tur på TV.

Kl. 8.30: Jeg er nettopp ferdig med å bli sminket og sitter igjen på venterommet, og jobber nå hardt med å puste dypt inn og rolig ut. Jeg er så spent.

Kl. 8.45: Wenche kommer inn på venterommet og blir stående å prate med en gjest. Jeg hyler inni meg og skjønner hun vil komme å snakke med meg ganske snart. Vi hilser på hverandre og jeg smiler fra øre til øre – og rundt!

Derfra, suste tiden avgårde og kaster meg inn i noe jeg fortsatt ikke kan tro å få oppleve. Til tross for at jeg var fortsatt nervøs av å bare stå der med selveste Wenche, klarte jeg heldigvis å snakke og det viktigste, formidle min lidenskap for mat, og at squashspagetti er morsomt, enkelt å lage, og veldig godt. Jeg storkoste meg!

Dersom du ikke har fått med deg innslaget på TV2, kan du se den her.

Hos Wenches kjøkken

Husk at det er 20% fast rabatt på alt kjøp hos www.rawshop.no ved å bruke rabattkode: jafs 

Tusen takk til alle som har støttet meg og gitt meg en tommel opp :) Hvem skulle tro at da jeg foreslo squashspagetti for VG vektklubb.no at jeg senere skulle bli spurt om å vise oppskriften på Wenches kjøkken?

Den vårlige og fine jakken som jeg er så glad i er fra @scotchandsodanorway :)

Følg Just another food story på facebook  og på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere gjenskaper noen av oppskriftene på bloggen! :)

Related Posts