Let´s go away!

Endelig! La oss reise!

Når du leser dette er jeg antakelig på flyet på vei til en av mine steder som jeg har ønsket lenge å reise til! Jeg har tatt med meg Mac, kamera og notatboken min slik at jeg kan dokumentere gjennom hele turen og dele opplevelsen med deg :) Jeg gleder meg noe helt enormt til turen og ikke minst å få nye impulser, noe som har vært veldig etterlengtet!

Finally! Let´s go away!

When you read this I’m probably on the plane on my way to one of my favorite places that I wanted to visit for some few years now! Of course, I packed my Mac, camera and my notebook so I can blog and share the experience with you :) I´m so looking forward to this trip!

Make sure to follow Just another food story on Facebook , Instagram @justanotherfoodstory and Snapchat @jafoodstory, and join me on my travels! 

Wise words

Scotch&Soda

See ya!

ALL FOTO: @kasialls (stylist at Scotch & Soda Norway)

Related Posts