Matboks ideer med Ella´s Kitchen + testing av Ella´s Yoghurt

I forrige uke var jeg så heldig å bli invitert på et frokostevent med Ella´s Kitchen i forbindelse med lansering av et nytt produkt som er yoghurtbasert med to smaker av banan+bringebær, og mango+pasjonsfrukt. Produktene er laget av 100% økologisk yoghurt, frukt og agave nektar som en sunnere søtning. Jeg har hørt veldig mye bra om produktene fra Ella´s Kitchen av vennene mine, hvor deres små har slukt i seg smoothiene! Selv om det er noen måneder til jeg skal begynne med å lage hjemmelaget barnemat og matpakke, er det alltid fint å få inspirasjoner, samt at jeg kommer helt sikkert til å prøve ut noen av Ella´s produkter på babyen min også :)

Nussara fra Just another food story
Foto: Håkon Dagestad
Ella´s Kitchen
Foto: Håkon Dagestad

På eventet hadde de herlige Julie fra Julies matblogg som vertinne, som hadde dekket på et lang bord med blant annet frukt, bær og grønnsaker og ga oss tips om hvordan man kan enkelt lage en morsom og næringsrik matboks til barna! Et kjempetips som jeg fikk med meg fra Julie var å bruke Ella´s yoghurter til kjøleskapsgrøt som man kan ta med seg på tur med barna!

Julie fra Julies matblogg
Foto: Håkon Dagestad
Matpakke ideer med Ella´s Kitchen
Foto: Håkon Dagestad

Jeg fikk med meg noen prøvesmaker hjem, men siden Ella´s Kitchen Yoghurt er for barn fra 1 års alder har jeg gitt bort produktene til mine venner, slik at de fikk teste ut på sine små. Her var jeg på et besøk hos min beste venninne og søte Ophelia fikk æren til å teste ut det nye produktet :) Smaken falt først på mango+pasjonsfrukt!

Hun slukte i seg alt og var litt misfornøyd når hun innså at det var helt skrapet og tomt, så hun fikk smake på banan+bringebær også :) Jeg tror at hun villle ha gitt meg en tommel opp for disse produktene!

Lille O med mamma
Foto: Nussara Guldberg
Testing av Ella´s Yoghurt
Foto: Nussara Guldberg
Testing av Ella´s Kitchen yoghurt
Foto: Nussara Guldberg
Lille O
Foto: Nussara Guldberg

Tusen takk til Ella´s Kitchen og Julie for at jeg fikk komme!

Følg Just another food story på facebook  og på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere gjenskaper noen av oppskriftene på bloggen! :)

Please follow Just another food story on facebook and on Instagram @justanotherfoodstory and hashtag #justanotherfoodstory, if you recreate some of the recipes on the blog! :)

Related Posts