Mathallen: Lunsj på Hitchhiker

Jeg hadde lenge hatt lyst til å prøve Hitchhiker siden det åpnet og fikk endelig muligheten til å sjekke ut forrige helg! Sammen med et matglade vennepar, tok vi en lunsjtur på mathallen. Hitchhiker handler om asian street food med en lettsinnede vibe som fikk meg til å savne ferie i asia. Her bestemmer du lett tempoet, enten velger du å ta en kjapp matbit, sitte i baren og ta en drink eller to, eller bestille take-away.

På Hitchhiker lages det aller meste fra bunn av og ingenting smaker så bra som fersk ramen nudler med hjemmelaget kraft!

Hitchhiker har en egen lunsjmeny som serveres fram til kl. 17  og denne gangen er det japanske retter som står på kartet. Guttene valgte et rett som heter Okonimiyaki med egg, bacon og nori, mens vi jentene valgte pork belly ramen med perfekte 63 grader posjert egg!

Okonomiyaki er en tradisjonell japansk mat som er noen ganger kalt “japansk pannekake” eller “japansk pizza”. Det er en smakfull rett og ligner mer på en frittata enn en pannekake. Tradisjonelt er det laget med mel, egg, strimlet kål, svinekjøtt (bacon), reker eller annen sjømat, og toppet med et utvalg av krydder som søt saus (Okonomisaus), majones og tørket tang. Den er sprø på utsiden og myk inni – nam!

 

Ramen nuddelsuppe er en mer tradisjonell mat enn sushi i Japan og for meg som er så glad i alle slags nuddelsupper, måtte jeg så klart betille Hitchhikers Pork Belly Ramen! Sammen med Real Ginger Ale, hadde jeg det helt topp! Beste lunsjen på lang lang tid!

Vi prøvde også noe interessant hos Hitchhiker, deres egen boble, som har en ciderlignende smak med har en flatere boble. Ganske god!

Neste gang skal jeg dra i middagstid for å prøve deres kveldsmeny! Sjekk ut Hitchhikers nettside her og følge deres instagram @hitchhiker.

Innlegget er ikke sponset og er frivillig skrevet.

Lik min facebook side og følg gjerne med på daglige oppdatering av Just Another Food Story på Instagram @justanotherfoodstory og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere gjenskaper noen av oppskriftene på bloggen!

Related Posts