Fallskjermhopping og milkshake

Dette er en av tingene vi hadde lenge snakket å gjøre, også før vi ble sammen. Da vi hadde vært i Miami i et par dager, lot jeg som at fallskjermhopping var noe vi absolutt ikke skal gjøre. Ut i fra reaksjonen jeg fikk da han fikk vite hva overraskelsen var, vil jeg tro at jeg holdt på hemmeligheten ganske bra.  Jeg syntes i grunn at det var en slags klisje og muligens en kjedelig 30-årsgave, men det var absolutt en veldig bra gave – spesielt når dette skjedde i Miami!

 

Vi hadde en avtale hos Skydive Miami kl.12.30, men hoppet ble 3,5 timer forsinket da det var litt ustabilt vær – midt i hurricane season!

Vi ble derfor anbefalt å dra til et kjent frukt og grønnsakshandel i Miami – Robert Is Here, som også er kjent for den beste milkshake i byen! Siden vi hadde bil og var lei av å vente dro vi dit for å sjekke ut stedet og ta litt matbit på veien.

Milkshake-kø!
Tropical Milshakes – forfriskende!

Etter en forfriskende milkshake kom vi tilbake og gjorde oss klare til fallskjermhopping!

Fem minutters forberedelse – you are ready to jump!
Egentlig ganske nervøs! :)
A moment for life!

 

Trygt fremme etter en fantastisk utsikt på vei ned og et adrenalinkick uten like på toppen!

Til dere som nå tenker å hoppe fallskjerm? Just do it!

 

Følg gjerne med på daglige oppdatering av Just Another Food Story på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere har noen lekre matopplevelser å dele i sommer!

Enjoy!

-justanotherfoodstory

Related Posts