Scotch & Soda + Just another food story

Food meets fashion!

 

Mange velger muligens og tro at mat og mote er en usannsynlig match? Det er ikke uvanlig at man finner mat- og kakeoppskrifter i dagens motemagasiner, og som matblogger finner jeg også mine inspirasjoner innenfor mote!

Jeg er så stolt av å kunne presentere det velkjente og unike klesmerke Scotch & Soda om jeg er nylig blitt ambassadør til! Jeg har lenge vært en stor fan av klesmerket og dette vet vennene og samboeren min godt om!

Scotch&Soda

Scotch & Soda er et nederlandsk klesmerke som åpnet sin aller første butikk i Verkstedhallen på Aker Brygge. Det som fasinerer meg er deres unike detaljer på plaggene og presenter en eventyrlystig mote og livsstil, som får meg til å drømme om å reise og oppleve ting. Jeg finner stadig nye inspirasjoner når jeg er innom butikken deres på Aker Brygge og med en egen kaffebar i 2. etasje, kan du nyte en kaffekopp og vandre rundt i butikken med et lett sinn :)

Scotch&Soda.....

Jeg gleder meg til å ta dere med på reisen og inspirere videre med Scotch & Soda – stay tuned! :)

Printed Playsuit og hvite Summer Blazer finner du hos Scotch & Soda på Aker brygge.

ALL FOTO: @kasialls (stylist at Scotch & Soda Norway)

Følg Scotch & Soda på instagram: @scotchandsodanorway

Innlegget er sponset.

  • Juliesmatblogg

    Herregud det siste bildet <3

Related Posts