Stokke Shop-in-shop

For en hektisk og en morsom oppgave dette har vært! Jeg ble spurt om å lage mat til 150 mennesker i forbindelse med nyåpning av skandinavias første Stokke Shop-in-shop på Barnas hus Alna. I et inspirerende skandinavisk interiør på nesten 140kvm! Her får du muligheten til se et komplett sortiment og få en helt annen handelopplevelse med Stokkes produkter. Siden jeg er en stor tilhenger av Stokke, blant annet deres Tripp Trapp stol, som Amanda bruker hver dag siden hun var nyfødt, var dette en stor ære for meg å få være en del av :)

Med goodie bags og konkurranser med flotte premier, ble det også feiret at Stokke åpnet sine aller første flagship store i Kina og Sør-Korea og satser nå stort i Asia. Utrolig gøy at de vil fremme Norsk design globalt innen barneprodukter!

Da jeg skulle lage mat til åpningsfesten, tenkte jeg på et familie- og barnevennlig og fargerikt festbord som står i tråd med Stokkes herlige farger på Tripp Trapp stoler! Her var det muffinser, mashmellow-pops og lyse kjeks med fargerik strøssel, med sunne innslag av fruktspyd og sandwicher med avokado- og paprikakrem. Som en festbord på en barnebursdag, kan alle plukke og ta det de ønsker!

Nå som Amanda snart fyller sitt første år, blir dette festbordet en absolutt inspirasjon!