Svanemerket babykolleksjon av Cubus

Yes! En gledelig nyhet for nybakte mammaer der ute. Av de store kleskjedene er Cubus er først ute med et Svanemerket babykolleksjon og jeg er mildt sagt veldig glad for dette samarbeidet! Svanemerket er det offisielle miljømerket i Norden og jeg håper allerede at Cubus kommer med flere kolleksjoner for større barn.

Jeg var blant de første som fikk se kolleksjonen og lanseringen ble holdt i det flotte lokalet til Kolonihagen Frogner for et par uker siden. Vi fikk selvfølgelig servert nydelig lunsj og drikke, og storkoste meg mens jeg fikk se og kjenne på de myke plaggene! Denne svanemerkede kolleksjonen for de aller minste kommer i størrelsen mellom 50-68 med fargetoner av off-white, beige og grågrønn. Fargekombinasjonene er harmoniske og alle delene kan mikses og matches, og kan fint brukes både til jenter og gutter. Tøyet er supermykt og er produsert av økologisk bomull!

Jeg har plukket ut mine favoritter som min lille kan få bruke i sommer! Svanemerket newborn kolleksjon er tilgjengelig i butikkene akkurat nå og sjekk gjerne den ut på Cubus sin nettside også.

FOTO: Mari Torvanger Knap

Følg Just another food story på facebook  og på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere gjenskaper noen av oppskriftene på bloggen! :)

Please follow Just another food story on facebook and on Instagram @justanotherfoodstory and hashtag #justanotherfoodstory, if you recreate some of the recipes on the blog! :)