Vinn Alpro-kit og KitchenAid Diamond Blender (avsluttet)

KONKURRANSE (avsluttet):

Har DU noen gode mål for 2016 for å bli din beste versjon av deg selv?? Vær raus med å dele dine mål og tips hvordan du kan nå de, og samtidig få muligheten til vinne flotte premier!

5 stykker med BESTE mål og tips til å bli en bedre versjon av seg selv vinner Alpros New Year – New You kit (se produktoversikt lengre ned), hvor en av de fem vinnerne i TILLEGG vinner en KitchenAid Diamond Blender i farge sort! Her får man altså en glimrende mulighet til å prøve ut mange gode plantebaserte smoothies, som blant annet min plantebasert vitaminboost smoothie :)

 

Alpros New Year- New You kit:

 

5 vinnere blir trukket ut neste fredag den 5. februar!

Alpro-produkter

Alpro-kit og KitchenAid Diamond Blender er sponset av Alpro!

Følg Just another food story på facebook  og på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere gjenskaper noen av oppskriftene på bloggen! :)

Please follow Just another food story on facebook and on Instagram @justanotherfoodstory and hashtag #justanotherfoodstory, if you recreate some of the recipes on the blog! :)

 • Torhild Ribe

  Mitt mål for 2016 og beste tips for å få et litt sunnere år, er rett og slett å innføre flere kjøttfrie dager. Jeg har bestemt meg for å bli flexitarianer og dermed spise vegetarisk minst 2-3 dager i uken. Godt for kroppen som får flere grønnsaker og mindre kjøtt – og veldig bra for mijøet. I prosessen har jeg allerede utvidet repertoaret mitt på kjøkkenet. I tillegg skal jeg fortsette å gjøre mer av det som gjør meg glad – som blant annet innebærer å spille tennis. :-)

  • Vi er samme gamet Torhild! :D Jeg liker ordet “flexitarianer” siden det er så mange som spør om jeg har blitt veganer eller vegetarianer!

  • Hei Torhild! Hva er mailadressen din? :)

 • Synne

  Flytta hjemmefra for to år siden. Først et år utenlands, og nå tilbake i Norge og studerer. Har bestemt meg for at i år så skal jeg bli voksen.

  1) Skal slutte å banne.
  2) Skal spise frokost hver dag.
  3) Mindre nudler til middag.
  4) Skrive budsjett og regnskap for hver måned. Bruke litt mindre studielån på øl, litt mer på grønnsaker.
  5) Kjøpe strykejern.
  6) Lære meg å bruke strykejern.
  7) Gå på kunstutstillinger.

  Jeg har også kjøpt meg en notatbok som jeg skal skrive oppskrifter i. Har ikke alle voksne det?

  Jeg er ikke helt krise, men jeg ønsker så veldig å kunne lage god mat fra bunnen av som jeg kan servere til gode venner. Særlig supper. Stavmikser funker fint det altså, men jeg oppdager stadig nye, røde tomatsuppeflekker oppover veggen. Blender redder kjøkkenvegger i slitne kollektiv, har jeg hørt. Tror også muligens at det redder liv. Redder hvertfall stemninga. Ingen kan være sur på en som serverer god mat OG holder kjøkkenet rent vel?

  • Haha! Dette minner meg om da jeg også var student! Håper du gjør det bedre enn meg her! ;) Veldig morsomt skrevet!

 • Rebecca Krokvik Strøm

  Hei. Jeg har begynt å stå opp en time før jeg egentlig må stå opp, for å få plass til en kort yoga og meditasjonsøkt. Det har gjort underverker for meg for resten av dagen! Jeg begynte med å bruke youtube for å finne korte yoga økter og avslutte med guidet meditasjon! Dette har gjort store underverker for meg, og jeg kommer nok aldri til å slutte med det for det gjør meg så godt! SÅ det anbefaler jeg:)

  • Hei Rebecca! Er så glad for at du har nevnt meditasjon! Jeg har satt av tiden mellom 5-10 annen hver dag eller bare når jeg føler for det. Gjør underverker med kropp og sinn – så jeg er helt enig der :) Takk for inspirasjonen!

 • Karoline Åsmundsen

  Jeg har bestemt meg for å gjøre noe med livsstilen min. Er student og har alltid vært inaktiv og ikke alltid hatt det beste kostholdet. MEN i år er mitt år! Jeg har lagt om til et mye bedre kosthold og startet med trening ca tre ganger i uka.

  Det er ikke første gangen jeg har lovet meg selv dette, men tror det har vært litt for mye fokus på utseende og vekt til og klare og holde motivasjonen oppe.
  Vektnedgang er jo selvfølgelig en fordel, men merker at fokuset på å få en sunnere og friskere kropp er mye større enn tidligere.

  Det jeg gjør anderledes denne gangen, og mine tips for å lykkes er:

  – Ha fokus på å bli sunn fremfor tynn.
  -Ha overkommelige mål. Ikke tenk at du skal trene 7 ganger i uka slik at du sliter deg helt ut og gir opp.
  – Skriv et motivasjonsbrev til deg selv om hvorfor du ønsker å nå målene dine og hvorfor du er verdt innsatsen.
  – Før en dagbok hvor du skriver ned hva som er vanskelig og hva som går greit, slik at du blir mer obs på dine styrker og svakheter.
  -Finn deg en støttespiller, noen som heier på deg og kanskje interessert i samme mål, familie, venner osv.

  Disse tingene har hjulpet meg utrolig mye, og derfor har jeg 100% troen på at denne gangen blir det anderledes!

  Det siste og viktigste ; Ha troen på deg selv! DU ER VERDT DET!

 • Elisabet Sekkingstad

  Jeg har prøvd alt mulig og har funnet ut at i stedenfor å kutte ut forskjellige ting , så skal jeg heller bli flinkere til å trappe ned litt og litt på godteri, chips osv og bytte det ut med sunnere alternativ. Har begynt å drikke smoothie nesten hver dag. Det kom ganske overraskende at min samboer også er kjempe glad i smoothie , tror ikke han visste det selv heller. Men nå har vi fryseren full av frukt og bær og prøver masse nye oppskrifter. Kjempe gøy

  • Hei Elisabeth! Helt enig! Smoothie er så godt og det er spennende å prøve ut ulike oppskrifter! :) Lager selv gjerne hver dag enten til frokost eller til mellommåltid!

 • Charlotte

  Jeg vil bli flinkere til å prioritere lekser og derfor har jeg som mål å gjøre litt hver dag. Jeg vil heller jobbe 30-60 min hver dag enn å måtte sitte kvelden før innleveringsfristen eller prøven… Det samme gjelder trening, med korte, effektive økter blir det lettere å mer motiverende å komme seg av gårde. Dessuten blir det så mye enklere om man er i en tidsklemme eller ikke har energi til 1-2 timer trening. Kanskje jeg også har ork til en morgenøkt eller skvise inn noe mellom alt skolearbeidet uten at det tar over hele dagen! Kort oppsummert: Ja til kortere og mer effektiv jobbing med lekser og trening!!

  • Hei Charlotte! Veldig fint at du har delt dette for man tenker at det er kun voksne i arbeidslivet som ikke rekker alt, men også unge sliter med å få endene til å gå ift skole, venner og trening! :)

 • Laila Birkeland

  Jeg skal ned 3 kg, gå masse turer og finne meg en ny jobb. Skal dessuten lage mye god sunn mat og mandager er kjøttfri.

  • Hei Laila! Mange glemmer at turer er også trening og godt for både sjel og kropp! Håper du finner en ny og spennende jobb! :)

 • Renate Hansen

  Jeg startet med en kostendring i november for å få bedre mage, samt vektnedgang. Samtidig vil jeg øke kunnskap og variasjon med melkefri kost til dattera mi på snart 3 år.

  • Hei Renate! Det bra at du har prioritert deg selv først :) Å endre til et sunnere kosthold og livsstil lønner seg alltid!

 • Sara

  Mitt mål er å bli en bedre mor til mine barn gjennom å være mindre stresset. Det tenker jeg oppnå med å gå på yoga, tenke mindre på rot og leve å spise sunnere!

  • Hei Sara! Yoga er fantastisk og er for alle! Anbefaler også meditasjon mellom 5-10 min hver dag eller når du føler at du har behov :)

   • Sara

    Hei! Takk for tipset! Det skal jeg prøve:-)

 • Helse er viktig

  Mitt mål er å sette mer pris på den gode helsen min, med en syk mor så ser jeg hvor viktig det er å ta vare på egen helse. Ikke bare for sin egen del, men også for de nærmeste. Mitt mål er å ta vare på meg selv, ta en pust i bakken ved hjelp av trening som gir mer energi men også ved å filtrere vekk “må” ting og heller bruke mer tid på det som virkelig gjør meg lykkelig. Ved å sette av mer tid til meg selv så vil jeg bedre klare å gjennomføre mitt andre mål som er å pleie båndet mellom familie og venner. Jeg ønsker å være en positiv person med mye energi som jeg kan dele med andre.

  • Hei! :) Det er helt sikkert mange der ute i samme situasjon og glemmer seg selv i andres sykdom og helse. For at du skal kunne gi energi til andre, må du også ta deg tid til å ta vare på deg selv. Tusen takk for at deler tipsene! :)

 • Maren Ulrike Bracht

  Hei. Det synes jeg var en fin konkurranse! Alle gjør nok så godt de kan. Det er ikke lett å prioritere seg selv i den hverdagen vi lever i nå.
  Jeg har vært opptatt av mat i mange år nå. Fikk selv endelig opprettet en liten account på Instagram hvor jeg har begynt å legge ut noen bilder. Det er jeg tenkt på så lenge. Det er veldig stas å få tilbakemelding på de gode valgene man tar. Men jeg har alltid vært stresset med å være flink i alt. Så i år satt jeg meg faktisk målet med å være fornøyd med de valgene jeg tar. Jeg er veldig glad i sunn mat. Ved å ikke sette målet mitt så skyhøy klarte jeg faktisk mye mer på bare den første måneden i 2016.
  Det som hjelper meg mye er å bli inspirert av folk rundt meg. Min søster, min venninne som har blitt vegetarianer, pappa som spiser bare gode grønnsaker, mamma som tar livet med ro.
  Det har ført til at jeg spiser mer grønnsaker. Både til frokost, lunsj, middag og små mellommåltider. Jeg bruker minst en halvtime på hvert måltid, det gjør at jeg kan fokusere på de gode smakene, metthetsfølelsen, det å være her og nå.
  Lager så godt som alt fra bunnen av. Det fordi jeg elsker å stå på kjøkkenet og finne nye smaker, kjenne på stolthet at jeg faktisk fikk laget en god rett som jeg har tenkt på lenge å lage.
  Trener 3-4 ganger i uken, det synes jeg egentlig er ganske mye, men det er første gang at det ikke er stress, det er faktisk utrolig gøy og gir meg energi. (trener med programmet WAYOFGRAY, en kanadisk matblogger), anbefaler henne, det er lett å kombinere denne treningen med en hektisk hverdag og treningen roer deg ned. Føles nesten som en yogatime. :)
  Fikk endelig laget meg hummus og nå lager jeg hummus hele tiden. Det er så enkelt å lage og så næringsrikt. Det førte til mindre lyst på kjøtt. Da smaker kjøttpålegg mye mindre godt. Man mister rett og slett lysten på det. Og det er utrolig hva man ellers får laget med kikerter, bønner, ris. Men jeg selv tror på at litt kjøtt i hverdagen er viktig. Men fokuser på å kjøpe økologisk, frisk kjøtt/fisk. Da får du så mye mer igjen og støtter at fokuset blir rettet mot å ta etisk riktige valg.
  Det som jeg gjør er å si til meg selv, at jeg må ingenting. Men det du kan er å teste ut nye ting, minst 1 ny rett per uke, det klarer man. Og dersom det overbeviser deg, så blir det mye lettere neste gang du lager det. Slik får jeg inn mye bedre matvaner inn i hverdagen. Tenker mindre på mat. Er mer med venner og kjæresten min. Og ved å si at jeg kan lage maten, så får jeg pappa og familien min til å spise sunnere. Fordi det smaker jo faktisk så mye bedre!
  Vi har en gammel maskin fra bestemoren min, men den er gammel. Jeg er hele tiden redd for at den “eksploderer” fordi den lager så rare lyder. Bruker mest egentlig stavmikser, men det er ganske slitsomt. Har alltid drømt om å lage meg mandelmelk selv, mandelsmør, nicecream og rawcakes. Men er fortiden sykemeldt og det blir nok noen år til fram til jeg har råd til en skikkelig blender som støtter den sunne hverdagen. Det er nok egentlig det som er første skritt for å sette i gang med ting. Å ha en lett funksjonerende maskin som kan lage alle de tingene som står på blogger og nå også i en del kokebøker.
  Men er veldig glad for at jeg kan kjøpe usøtet mandelmilk på butikken nå! Det er faktisk den fra Alpro, så det er bare gøy at det er konkurranse om des sine produkter!
  Det å legge om spisevanene mine på en mer balansert kosthold er noe som har hjulpet meg mest in prosessen min til å bli frisk igjen.
  Jeg hadde blitt så glad for en god kjøkkenmaskin og gode produkter. Men det er bare fint å dele min historie også.
  Klem, Maren :)

  • Hei Maren! For en inspirasjon! Virkelig digger din caring for sharing her! ;) Må sjekke ut matbloggeren også – stadig på utkikk etter nye treningsprogrammer! Ser ut som at du er den superkokken i huset og at det er bra at du også tenker at litt kjøtt i hverdagen er viktig. Poenget her er ikke å bli vegitarianer men å øke fokus på å ha en grønnere hverdag!

   • Maren Ulrike Bracht

    Hei igjen! Tusen takk for så hyggelig respons, det er det som er så gøy. Å kunne dele gleden for noe! Hun må du absolutt sjekke ut, koster bare en gang 220 kr og så er det et treningsprogram for hele 4 uker, med 7 day meal plan med litt matinspirasjon, men treningen er det beste. Kort, intensivt, og så bra for kroppen. Leste at det var et av målene dine, å finne noe nytt i år, da er dette her helt topp! Ja, haha jeg har alltid vært på kjøkkenet føler jeg, elsker det. Gøy å finne ut av ting som gjør kroppen godt :) er absolutt enig i å fokusere på en grønnere hverdag. Hvis mesteparten gjør det etter hvert, så blir tilbudet av økologisk mat større også. Det hadde vært en fin utvikling. :)

 • Shilan Ghadani

  Fantastisk konkurranse og fantastisk blogg!:) mitt mål er verken vektnedgang eller at jg MÅ være flink å gjøre alt for alle hele tiden. Mitt mål er rett og slett og være den beste og lykkeligste versjonen av meg selv jeg kan være:) jeg føler at vi hele tiden går rundt å stresser over ting vi ikke når over, når folk spør hvordan det går er vi flink å svare: uff ja, neida det går no men har så mye å gjøre hele tiden.
  Hva med å heller åpne øynene og poengtere de positive tingene som skjer i hverdagen? Dette er mitt mål, smil og vær glad:) (og lag smoothies)

 • Kristine

  Jeg har mange mål for hvordan å bli en bedre versjon av meg selv i hverdagen. Første mål er å være mer tilstede i hverdagen ved å legge bort mobil og nettbrett deler av dagen/kvelden. Jeg vil også forsøke å spise sunnere ved kutte på mengden sukker jeg får i meg, samt spise mer fisk, frukt og grønt. Jeg trener flere ganger i uken og vil fortsette med dette. Mitt viktigste mål er imidlertid å alltid ha en gjennomgående positiv tankegang da det kan redusere stress, muskelspenninger, smerter, m.m samt at jeg har troen på at man får flere muligheter til å oppleve nye spennende ting om man ser på verden med et åpent og postivt blikk.

  • Hei Kristine! Tusen takk for at du har deler! :) Flotte tips!

  • Hei Kristine! Hva er mailadressen din? :)

   • Kristine

    Hei Just another food story:) Kan jeg sende kontakt info via kontaktskjema? :)

 • Anja

  Jeg er begyndt at løbe igen, efter års pause. Det føles super! Kosten er anderledes nu, det kan både mærkes og ses. En ny start, helt sikkert

 • kjerstin knutsen

  jeg startet med å skrive dagbok – dette for å bli mer bevist på hva jeg gjør i løpet av dagen , hvor aktiv jeg er og hva jeg spiser. Det har fungert kjempebra og bevistheten omkring det har økt betraketelig . Bare det å drikke feks vann, spise en frukt , er ting jeg ikke har vært spesielt god på ( vel, jeg har trodd det ,) og når alt ble skrevet nes , ja da så jeg fort hvor skoen trykket. Nå er det ca 2 liter vann pr dag , kutt av kaffe , mer te , mer grønnsaker , kylling istedet for rødt kjøtt ect … en spasertur hver dag – merker stor forskjell :)

Related Posts