Iittala serie- Kastehelmi i nye sommerfarger

Iittalas serie Kastehelmi som betyr duggdråpen på finsk, gjenspeiles i designet som minnes om sommermorgens duggdråper som glinsende små perler på et gresstrå. Ikke så rart at Kastehelmi en av de mest populære seriene i Iittalas sortiment med sitt særegne design og brede fargespekter!

For et par uker siden ble sesongens sommerkolleksjon til Kastehelmi ble presentert. Jeg har lenge vært en stor tilhenger av serien og deres tallerkener står blant annet på min ønskeliste! Det var forfriskende å se Kastehelmis ulike produkter i nye spreke farger som lakserosa og frisk sitrongul :)

I tillegg til de nye sommerfargene ble det også lansert kakefat med stett i klar farge, og samtlig krukker og glass i tre nye trendfarger – to ulike blåtoner og en dyp smaragd grønnfarge! Kakefatet passer perfekt til sommerkaker eller som et lekkert fruktfat.

Kastehelmi_jar_116X114mm_light_blueKastehelmi_tumbler_30_cl_emeraldKastehelmi_jar_116X114mm_rain

Kastehelmi_cake_1_2

Hvordan ville du ha stylet ditt drømmebord med Kastehelmis sesongens nyheter? Se flere inspirasjonsbilder hos Iittala.

FOTO: Iittala og Nussara Guldberg

Følg Just another food story på facebook  og på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere gjenskaper noen av oppskriftene på bloggen! :)

Please follow Just another food story on facebook and on Instagram @justanotherfoodstory and hashtag #justanotherfoodstory, if you recreate some of the recipes on the blog! :)