Yoga og Sunniva SUPRI

Er dere varme nå? Sier Vibeke Klemetsen etter uvisst antall med solhilsen. Sammen med andre bloggere var vi invitert til lansering av Sunniva SUPRI og yogatime med Vibeke Klemetsen.  Jeg innrømmer gjerne at jeg dro på eventet på grunn av Vibeke. Dette fordi jeg gikk glipp av hennes yogatime på ShapeUp-weekend i 2013 og tenkte at NÅ får jeg en ny sjanse til å møte henne! Vibeke var utrolig hyggelig og skjønn dame som du kan lett like, og veldig god på yoga. Jeg er så vant til styrketrening og tenker ikke på at jeg kan bli så støl i armene og bein av yoga som jeg er i dag. Nå håper jeg på at Vibeke kommer til å ha faste yogatimer på SATS Bislett i nærmeste framtid! Bloggen til Vibeke Klemetsen finner du her.

Med en voksende interesse for et sunt kosthold med høyt inntak av frukt og ikke minst grønnsaker, har derfor Sunniva Drikker inkludert en av de mest næringsrike grønnsaker i sine nye juicer. Sunniva SUPRI innholder 30% grønnsaker og smaker så godt! Min personlig favoritt er med søtpotet og rødbeter, nam! Disse er perfekte alternativer til frukt- og grønnsaksdrikker dersom man ikke orker å ta fram juicemaskinen. Begge juicene er rike på vitamin A og C, og er en fin kilde til kalium. Sunniva SUPRI juicene finner du i butikkhyllene og mer informasjon om produktene finner du her.

Dette er ikke en sponset annonse og alt er frivillig skrevet.

Lik min facebook side og følg gjerne med på daglige oppdatering av Just Another Food Story på Instagram @justanotherfoodstory og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere gjenskaper noen av oppskriftene på bloggen!