Iskaffe med Alpro kokosdrikk

Det er helt klart en sesong for iskaffe. Det gjør meg veldig glad! :) Min nye yndlingsdrikk om sommeren som kan nytes med god samvittighet og kan drikke dagen lang!

Kaffen er inspirert av vietnamesisk kaffe og med Alpros kokosdrikk inneholder også rismelk som gjør at kaffen ikke er så tung og kraftig som med vanlig kokosmelk. Jeg bruker en min Nespressomaskin til å lage espresso men dersom du ikke har maskinen tilgjengelig kan du også fint instant espressopulver.

En god tips er å lage iskaffen uten isbiter før leggetid og ha den i kjøleskapet, slik at du kan nyte den om morgen eller på vei til jobb!

Iskaffe med Alpro kokosdrikk:

4 glass

  • 5 dl Alpro kokosdrikk
  • isbiter
  • 2 shots espresso
  • 1 ss kokossukker eller lønnesirup

 

 

Rør ut kokossukker eller lønnesirup i espresso.

Ha isbiter i glass eller i små glassflasker og fyll Alpro kokosdrikk nesten opp i glassene, tilsett espressoshots tilslutt.

Iskaffe med alpro kokosdrikk

Håper det smaker! :)

Oppskriften er utviklet i forbindelse med samarbeid med Alpro.

Følg Just another food story på facebook  og på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere gjenskaper noen av oppskriftene på bloggen! :)

Please follow Just another food story on facebook and on Instagram @justanotherfoodstory and hashtag #justanotherfoodstory, if you recreate some of the recipes on the blog! :)

Related Posts